Květen 2020
01.05.-02.05.(Pá a So) od 11:00 Víkend uzených specialit
V pátek prodej uzeného bůčku z domácí udírny
v sobotu prodej uzených klobás z domácí udírny
Za pěkného počasí prodej Mustang 11° přes výdejní okénko od 14h. do 20h. a to každý den.
Všechny produkty prodáváme s sebou, nelze je konzumovat na zahrádce restaurace.
09.05.(So) od 11:00 Uzené makrely
Budeme pro Vás udit makrely, které budou na prodej s sebou od 11:00
16.5.-17.5. (Pá-So) od 11:00 Steakové hody
-
Stupeň propečení:
- Rare – velmi málo propečený, spíše syrový.
- Medium rare – krásně šťavnatý a jemně propečený tak akorát ze tří čtvrtin.
- Medium– středně propečený a již zcela zatažený, ale uvnitř stále růžový.
- Medium well – propečený a uvnitř jen mírně narůžovělý.
- Well done – zcela propečený
23.05.(So) od 11:00 Den uzených specialit
Přijďte si pochutnat na uzených vepřových žebrech a klobásách z naší domácí udírny
29.05.(Pá) od 18:00 Defect výročí 10 let
Kapela Defect slaví 10 let hraní a za tuto dobu si získala velký počet skalních příznivců a to nejen ze Vsetína.
Uslyšíme písně Arakainu, Citrónu, Kabátů, Katapultu, Kernu, Olympicu, Jirky Schelingra, Vitacitu,
ale také vlastní písně Defectu.
Bude to prostě pořádný rockový nářez s kapelou Defect! Těšíme se na Vás v Music Clubu Lapač!
Koncert se uskuteční na venkovním pódiu. Za nepříznivého počasí uvnitř, pro omezený počet hostů.
29.05. a 30.5. (Pá-So) od 11:00 Burger hody
BURGER:
- HOVĚZÍ 150 g. 140,-Kč
(hovězí stařené maso, domácí bulka, ledový salát, cheddar, rajče, grilovaná cibulka, anglická slanina, dip dle výběru)
DIP:
- Česnekový
- Pikantní
- Bylinkový
Tatarská omáčka, kečup, hořčice
- Sázené vejce 10,-Kč
- Hranolky 200 g. 30,-Kč
Pověstný texaský long bone rib eye steak nebo také tomahawk steak, je steak z vysokého roštěnce, jehož typickým znakem je „tukové oko“, po kterém byl takto pojmenován. V restauracích se s ním můžete setkat pod názvem „Entrecote“. Pokud se řadíte mezi milovníky šťavnatého masa s výraznou chutí, dejte si Rib Eye steak! Ať už ho připravíte na pánvi s troškou olivového oleje nebo na grilu, je to sázka na jistotu.
Rump steak se připravuje z horní části kýty. Maso je libové, proto je vhodné pro jakoukoliv tepelnou úpravu. Skvěle chutná zprudka opečený během pár minut na pánvi nebo ugrilovaný na uzavřeném grilu.
pochází ze spodní části hovězího pupku. Maso je vhodné na pečení, ideálně v celku, poté se krájí v šikmém úhlu na tenké plátky. Steak obsahuje vyšší podíl vláken a maso je o něco tužší, proto musí být vyzrálé.